OpenFortress Support

Deze website biedt ondersteuning voor de producten en diensten van OpenFortress.

Kennisbank

Wat volgt is onze kennisbank, onderverdeeld per product of onderwerp. Hij is alleen Engelstalig uitgevoerd, en niet tweetalig zoals het leeuwendeel van de website. De kennisbank biedt de snelste en gemakkelijkste manier om jezelf te helpen.

Als je iets hebt bij te dragen dan waarderen we inzendingen; zie onze contactgegevens over hoe we te bereiken zijn.

Zoekwoorden:
Zoek binnen:

Shaman is ons SSH-via-een-token product.

Fibre is onze bridiging firewall, ofwel filtering bridge.

Sesame is ons systeem van eenmalige bevestigingscodes dat op smart cards gebaseerd is.

------ 8< ---------- 8< ----------- 8< ------ | OpenFortress*